Стил и изисканост и през 2020 от ROLLMANN

53

И през новата 2020 година  ROLLMANN FASHION няма да наруши традицията да предложи на своите клиенти стилни и изискани облекла с безкомпромисно качество, красиви цветове, висококачествени материи и внимание към детайла.

Костюмите са предимно в класически цветове – сиво, нюанси на тъмно синьо, тъмно сиво, черно и кафяво. Силуетът – класически или с леко стесняване в рамене и талия и леко скъсени като дължина сака.  Като трайна тенденция при костюмите  през  годината се установява възможността “mix and match”, която дава свободата да се комбинират сака и панталони в различни цветове и материи, така че да изразите в максимална степен личния си стил.  Материите са студена вълна в различни класове, гладки и структурирани.

Саката на зимата на 2020 година са охра, тиква, бургундско червено, меланжирани в по-тъмни и монохромни гами. Платовете, от които са изработени са разнообразни, като изключително актуални са туид, вълна, комбинация вълна и кашмир и кадифе. Материите са предимно структурирани.

Панталоните, като самостоятелен елемент на облеклото или в комбинация със сако са предимно в характерните за есента и зимата цветове – охра, кафяво, тъмно синьо, сиво. Материите често са структурирани.

Цветовата гама на пуловерите е в унисон с тази на саката и панталоните, а именно нюанси на бежово, бургундско червено, горчица, тиква, морков, зелено и класическите синьо, черно и сиво. Приятно допълнение този сезон са суичърите от вълна и кашмир.

За всеки, който търси индивидуалност и себеизразяване е услугата Made to measure. Продукт, създаден по модел на ROLLMANN, но изработен по индивидуални размери и изисквания на клиента. Всеки клиент на услугата има възможност за избор от богато разнообразие от висококачествени платове. По желание на клиента могат да се добавят допълнителни отличаващи елементи като откопчаващи се илици, бродирани монограми, копринена подплата, откопчаващи се копчета на ръкавите и др.