Рецензии

доц. Веселин Маринов: „За мен е чест и привилегия да бъда част от “Термометър”!

„Термометър“ е съвременен интернет портал за актуална и достоверна информация от света на медицината. От изключително значение е фактът, че известни и доказани медицински професионалисти споделят своя опит и препоръки от ежедневната си практика. Информацията на специалистите е насочена към широката аудитория  с ценни препоръки за правилна профилактика, диагностика и лечение на много болести.

Емил Рафаилов е доказан и уважаван журналист, чиито основни интереси са съсредоточени върху медицинската тематика. Порталът е едно естествено продължение на телевизионната рубрика “Термометър”, която беше основана и ръководена от него.

За мен, както и именити колеги  от други специалности е удоволствие и привилегия да вземем участие  в сайта с актуална информация, препоръки и възможност да сме полезни на своите пациенти.

“Термометър” е място за сериозна и адекватна медицинска информация и начин за по-добър избор и достъп до водещи медицински специалисти в България.

За мен е чест и привилегия да бъда част от “Термометър”!

     доц. д-р Веселин Маринов д.м. Началник направление миниинвазивна и   лапароскопска хирургия на Аджибадем Сити Клиник МБАЛ “Токуда”.