Начало

Термометър – „изкуството“ да бъдеш полезен

Специализираната  медицинска  програма

Термометър” има 25 годишна история. Над 4000 часа в националния ефир – радио „Витоша“, „Експрес“, телевизия „Евроком“. Заложихме на силната формула: „реализъм, интелигентност, компетентност“ и успяхме да направим решителна крачка в посока повече медицинска култура и грамотност. Рецензиите за програмата на водещи медици показват, че това е най-успешният проект от гледна точка на професионализъм, тематичен обхват и реализация.

Termometar.net е своеобразно продължение на ефира. И тук продължаваме със същата амбиция – да ви бъдем максимално полезни, когато търсите верния отговор за вашето здраве. Информация от първа ръка от най-авторитетни и уважавани медици, хора с международен опит.

Тематиката: артериална хипертония, мозъчно-съдовата болест, диабет, инфаркт, инсулт, сърдечна недостатъчност, безплодието, остеопорозата, съдовата патология, заболявания на очите. Проблеми от областта на неврология, дерматология  и венерология, урология и гинекология, гастроентерология, ортопедия и травматология, онкологични заболявания, неврохиругия, алергология и т.н.

Накрая няколко думи и за автора на интервютата в “Termometar”.net. Емил Рафаилов е утвърдено име и авторитет в журналистиката. Има повече от 35 години опит в националния ефир, както и в разработването на медицинската проблематика.

„Изкуството“ да бъдеш полезен.

Трудна мисия, но не и невъзможна. Имаме опит, познания, традиции, усет за новото.

Дали ще успеем? Времето е най-точният арбитър.

e-mail: emilrafailov@abv.bg

За да ви бъдем максимално полезни, може да изпращате вашите запитвания и предложения чрез нашата контактната форма.    Termometar.net търси рекламни консултанти: emilrafailov@abv.bg -оставете ваш телефон и ние ще ви потърсим!